Jobcenter Hvidovre bruger fleksmatch

Den 1. februar kom Jobcenter Hvidovre på fleksmatch.dk, som er et "elektronisk udstillingsvindue", hvor fleksjobberne præsenterer sig over for virksomhederne. Formålet er, at virksomheder og fleksjobbere skal se, om der er et match.

"Selvom en fleksjobber har fået nedsat arbejdsevne efter sygdom eller ulykke, så har fleksjobberne alle tænkelige kompetencer. Med en fleksjobber kan virksomhederne få løst de opgaver, som ikke kræver en fuldtidsmedarbejder," forklarer afdelingsleder for Virksomhedsservice og Fleksjob Hanne Mørup, Jobcenter Hvidovre.

"Vi har valgt fleksmatch.dk, fordi det er en platform, som er velegnet til at synliggøre og profilere vores fleksjobbere over for virksomhederne. På den måde tror vi, at virksomheder med behov for at rekruttere medarbejdere på nedsat tid hurtigt og nemt vil kunne få et overblik over de kompetencer, kvalifikationer og erfaringer, som vores ledige fleksjobbere besidder,"siger Hanne Mørup og tilføjer:

"Gå ind på fleksmatch.dk og tjek, om der er en kandidat, der matcher din virksomhed. Du kan kontakte kandidaten direkte eller jobcentret for at høre mere om ordningen og mulighederne."