Jonna Iversen
Pædagogisk arbejde på normal/handicap området
Antal timer: 3-4 timer 3 gange pr. uge. Med en restitution dags mellem arbejdsdagene.
Kørekort: Ja
Villig til at bruge egen bil i jobbet: Ja
9 - 12 timer/ugen
Jeg er en imødekommende kvinde, som er meget fleksibel og ansvarsbevidst. Har et roligt, smilende væsen og har nemt ved, at omgås mennesker. Jeg er god til at kommunikere med kollegaer, og har erfaring med, at arbejde på tværs af andre faggrupper. Jeg møder altid velforberedt og til tiden. Jeg har et godt overblik, er konstruktiv, og har altid en positiv tilgang til arbejdsopgaverne. Jeg er meget iderig, kreativ, og tager gerne initiativ til nytænkning.
- Arbejdsområde, bofællesskaber
- Arbejdsområde, daginstitution
- Arbejdsområde, undervisningsinstitution
- Bagning
- Blomsterdekoration, kirke og kapel
- Borddækning og afrydning
- Budgetoverholdelse
- Børnepasning
- Desserter
- Driftsplanlægning
- Fadservering
- Forretter
- Gastronomi
- Hygiejnecertifikat, fødevarer
- Håndtering af fødevarer
- Indkøb
- Indkøb, madvarer
- Konfekt
- Kostplanlægning
- Lønregnskab
- Madanretning
Madlavning, diæt
- Madlavning, forberedelse af råvarer m.v.
- Menuplanlægning
- Mødeservice
- Målgruppe, børn /unge 11-18 år
- Målgruppe, børn 0-5 år
- Målgruppe, børn 6-10 år
- Målgruppe, fysisk handicappede
- Målgruppe, psykisk syge
- Målgruppe, udviklingshæmmede
- Oprydning og rengøring
- Opsøgende arbejde
- Personaleledelse
- Pædagogiske aktiviteter
- Råvarebehandling
- Salg, delikatesse
- Smørrebrød
- Støtte-kontaktperson
- Telefonbetjening
- Tilsyn, rengøring
Varebestilling
Bosager hus 4 Sønderborg maj 2017 – marts 2020
Udenlandspraktik Jyvaskyla Finland marts 2017 – april 2017
Integreret institution
Uddannelsespraktik 2 september 2016 – marts 2017
SAABU Østerlund
august 2015 – februar 2016
Nydamskolen og SFO Vester Sottrup
Virksomheds praktik Produktionsskole |
september 2014 – januar 2015 |
Merritten Padborg
Virksomhedspraktik med skånehensyn;
observation og iagttagelse af faglærer i køkkenet.
Virksomhedspraktik Blomsterbinder | august 2013 – december 2013 |
Hertug blomster
Virksomhedspraktik med skånehensyn:
kundebetjening, ordne blomster, binde blomster ordre, indpakning, dekorerer vinduer og inde i butikken, gå til hånde hjælp.
Køkkenchef | august 2009 – juli 2012 |
Idrætshøjskolen i Sønderborg
Vagtplanlægning, menuplanlægning, indkøb af div. vare, råvarebestilling, egenkontrol, elevundervisning i køkkenet, tilberedning af: kostskolemad, kursusmad, selskabsmad.
deltage i personalemøder, ansvarlig for den daglige drift i køkkenet, elev og kursist kontakt,
ansvarlig for APV, rengøring, ansvarlig for udvikling af nye tiltag, personale pleje, økonomi, ansættelse af personale og ungarbejder, kostpolitik, speciel kost, ombygning af nyt køkken.
Kok | februar 2007 – august 2009 |
Cafe Alsion
Kassebetjening, tilberedning af mad og kage til: selskaber, cafe menuer, diner transportable, kaffebord, virksomheds frokostaftaler, planlægning af menu plan, varebestilling, pyntning og udsmykning af cafe, egenkontrol, servering til selskaber.
Kok og tjener | juli 2005 – februar 2007 |
Skovrestaurant Skyttegaarden
Servering til selskaber, tilberedning af mad, egenkontrol, rengøring.
Selvstænding kok | februar 2001 – juli 2005 |
Kokkepigerne I/S
Tilberedning af mad til selskaber, frokost retter, smørrebrød, varebestilling, egenkontrol, rengøring, kundebetjening.
Blomsterdekoratør og delitatesse ansat | januar 2000 – februar 2001 |
Superbrugsen Rødekro
Blomster afdeling:
buket binderig, kundebetjening, pasning af blomster og planter, udsmykning af blomsterafdeling.
Delikatesse:
Lave smørrebrød, koldanretninger, kundebetjening, varme middagsretter.
Køkkenchef | marts 1995 – juli 1999 |
- Droning Ingrids hof
Tilberedning af mad, rengøring, varebestilling, egenkontrol, kontorarbejde, menuplan, vagtplan.
Uddannelser
Pædagogisk assistent | januar 2015 – maj 2017 |
Sosu-syd Aabenraa
Kok august 1988 – januar1992
Sønderhostrup kro
Kursus
Første hjælp
Brand kursus
KRAP
Nedsat arbejdstid – Nedsat arbejdstempo – Varierede arbejdsstillinger – Tilpassede opgaver – Forudsigelighed – Undgå deadlines – Mulighed for pauser – Hjælpemidler på arbejdspladsen – Personlig assistance
- (B) Person- og varebil på indtil 3.500 kg og med plads til højst ni personer