


Alexandra Buchardt Boyd
Køkkenassistent, køkkenmedarbejder
26 timer/ugen
Jeg elsker køkkenarbejde og brænder især for at lave kager. Mine arbejdsopgaver udfører jeg omhyggeligt og er pligtopfyldende. Samarbejder godt med kolleger og spørger ind til dem. Holder af variation i arbejdsopgaverne. Gennem min tidligere erfaring har altid fået at vide at jeg har overblik og er god til at bede om hjælp. Er særligt god til at have overblik over buffeter, og kan se hvad der evt. mangler eller hvis der er hygiejneproblemer.
Godt 4 års erfaring fra kantine og køkkenarbejde.
Uddannelse som køkken medarbejder hos Glad Flex:
http://flex.gladfagskole.dk/uddannelser/k%C3%B8kken-team/k%C3%B8kken-medarbejder
- 2014-09 – 2014-10: Novo Nordisk, Favrholm campus
Praktikant som led i Flex Glad uddannelse. Rengøring af kaffemaskiner, opdækning og servering i auditorium og restaurant.
- 2014-03 – 2015-02: Foss, kantinen i Hillerød
Servicering af kaffemaskiner, forberedelse af frokostbuffet til 300 medarbejdere hver dag, rengøring og opvask, samt anretning og servering til receptioner.
- 2013-05 – 2013-05: Grannys konditori, Søborg
Praktikant, tilberedning af sandwiches m.m. 1 uge i cafeens køkken, tilberedning og anretning af cafe retter.
- 2013-02 – 2013-02: Østerbro Lilleskole, SFO
Praktikant, madlavning til elever. 2 uger med tilberedning af Alexandras (og elevernes) yndlingsretter.
- 2012-04 – 2012-04: Ida Davidsen smørrebrødsrestaurant
Praktikant i køkkenet. 2 uger med tilberedning og anretning af pålæg og smørrebrød.
- 2011-10 – 2011-10: Farumhus konditori
Praktikant i konditoriet. 2 uger med fremstilling af diverse kager, blandt andet pyntning af jordbærtærter.
Jeg trives bedst i et rummeligt miljø med varierede arbejdsopgaver. Deadlines overholder jeg når jeg præcist ved hvad jeg skal nå.